Tinn Energi – en arbeidsplass med ekstremt bra arbeidsmiljø

Rjukan, Norge – Midt i Rjukans fargerike sentrum ligger Tinn Energi Gruppen.

Med en historie som strekker seg over 100 år tilbake i tid, er dette selskapet ikke bare en sentral aktør innen kraftproduksjon og distribusjon, men også et fantastisk sted å jobbe. Tinn Energi Gruppen er heleid av Tinn kommune og driver med produksjon, distribusjon og salg av strøm, samt utbygging av bredbåndstjenester. Med sitt hovedkontor lokalisert på Rjukan, er selskapet en stor del av regionens vekst og utvikling. Les videre for å lære mer om arbeidsplassen, og hva de ansatte mener om arbeidsmiljøet.

Stor vekt på trivsel og inkluderende fellesskap


I Tinn Energi settes de ansattes trivsel og velvære i høysetet. Med en sterk kultur for å ivareta medarbeidernes behov, har selskapet utviklet et arbeidsmiljø som fremmer både personlig og faglig utvikling. «Arbeidsmiljøet i Tinn Energi er fantastisk,» sier Hege, markedsansvarlig for Tinn Energi og fiber. Ledelsen har et kontinuerlig fokus på arbeidsmiljøet, med jevnlige medarbeidersamtaler, sosiale eventer og kaffeprater som en integrert del av hverdagen.

Selskapet legger stor vekt på å bygge et inkluderende fellesskap. Dette kommer til uttrykk gjennom de mange sosiale aktivitetene og arrangementene som arrangeres gjennom året. «Vi har hatt så mye sosialt at vi har fått beskjed fra flere ansatte at det kan bli for mye egentlig,» sier Snorre, daglig leder i konsernet, mens han ler. Med fire store samlinger i året, inkludert julebord, vinteraktiviteter, sommerfest og høstaktiviteter, er det alltid noe å glede seg til.

En flott gjeng fra Tinn Energi i et av deres flere oppholdsrom.

Treningsrom og hobbyrom på kontoret

Tinn Energi er opptatt av ansattes helse og velvære. Snorre forteller stolt om de nye trenings- og hobbyrommene som er tilgjengelig for de ansatte. Dette er et sosialt tiltak som også fokuserer på helsen til de ansatte. I tillegg subsidierer selskapet deler av årskort på Rjukanbadet. «Vi har en del sånne goder,» sier han. Selskapet budsjetterer omtrent 10.000 kroner per ansatt årlig til sosiale og helserelaterte aktiviteter, noe som viser deres forpliktelse til å skape et godt arbeidsmiljø.

Sterkt engasjement for lokalsamfunnet

Som en stolt del av Tinn kommune, er Tinn Energi dypt forankret i lokalsamfunnet. Gjennom årlige bidrag til foreninger, idrettslag og kulturarrangementer, støtter selskapet aktivt opp om lokale initiativer og aktiviteter. Hvert år deles det ut 300.000 kroner til ulike lag og foreninger, med en sterk preferanse for prosjekter som støtter barn og unge.

Treningsrommet og hobbyrommet til Tinn Energi.

Fantastisk å bo og jobbe i Rjukan

Rjukan, med sin blendende natur og rike kultur, er et unikt sted å bo og jobbe. Hege, som er født og oppvokst på Rjukan, forteller om sin kjærlighet til hjemstedet. «Når jeg kom tilbake til Rjukan, følte jeg at alt falt på plass. Jeg er en Rjukan-patriot,» sier hun. For dem som liker friluftsliv, er Rjukan et eldorado av muligheter rett utenfor døren. «Vi har kort vei til fjells og til det meste egentlig, så det er lett tilgang på steder med sol,» legger hun til.

Snorre, som flyttet tilbake til Rjukan etter å ha bodd mange år i Oslo, understreker den unike kombinasjonen av naturskjønnhet og fellesskap som byen tilbyr. «Hvis man er glad i forskjellige sporter, fjelltur, ski, eller kulturliv, så er Rjukan en perfekt plass,» sier han. Rjukan tilbyr en livsstil som kombinerer det beste av by- og landliv, med kun to timers kjøretur til Oslo for de som ønsker en smak av storbyliv.

“Den kuleste jobben jeg noen gang har hatt”

De ansatte i Tinn Energi har alle unike historier om hvordan de endte opp i Rjukan og i selskapet. Trond, leder for salg i Tinn Energi og Fiber, forteller om hvordan fjellet trakk ham til området. «Jeg fikk meg fritidsbolig her, og etter hvert dukket muligheten til å jobbe i Tinn Energi opp. Det er den kuleste jobben jeg noen gang har hatt i hele min karriere,» sier han.

Hege, som startet i selskapet i juni 2022, roser også arbeidsmiljøet og fleksibiliteten som tilbys. «Det er et utrolig bra arbeidsmiljø. I tillegg er det veldig fleksibelt, man styrer mye av arbeidshverdagen sin selv. Det er frihet under ansvar,» sier hun.

Hege Næss, markedsansvarlig for Tinn Energi.

Bli en del av Tinn Energi-familien

For de som vurderer en karriere i Tinn Energi, finnes det mange muligheter. Selskapet har et stort fokus på å ta inn lærlinger, og har til enhver tid 2-3 lærlinger. Etter endt læringsperiode, får lærlingene ofte tilbud om fast jobb. Lærlingene får oppleve en variert arbeidshverdag, fra å oppleve vidda på vinteren til å sitte på lageret og skru på spennende prosjekter.

Med sitt eksepsjonelle arbeidsmiljø og sin sterke tilknytning til lokalsamfunnet, har Tinn Energi virkelig en av verdens beste arbeidsplasser.

Ønsker du å bli en del av Tinn Energi-familien? Klikk her for å sjekke ut Tinn Energi og utforsk karrieremulighetene de har å tilby!