Bransjer

Tjenester

Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes

Aider

Vi i Aider mener at regnskapsbransjen må redefineres. Vi liker tall. Elsker dem, faktisk. Men for oss er ikke et korrekt regnskap selve målet – det er bare starten. Det er fundamentet alt annet bygges på. Vi rendyrker kombinasjonen av teknologi som er enkel å forstå, knallgode folk som bryr seg – og mulighetene som frigjøres ved å utfordre og alltid tenke fremover. Derfor er ikke Aider bare enda et regnskapsbyrå. Vi er et ledende kompetansehus som legger lista når det kommer til teknologi og flinke folk. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger. Vi vokser i full fart, og har i dag over 700 ansatte fordelt på 21 kontorer.

Vi fremmer næringsvirksomheter og lokal verdiskapning

Rjukan Næringsutvikling

Rjukan Næringsutvikling AS er 100 % eid av Tinn kommune og vårt mandat er å arbeide med næringsutvikling for eksisterende næringsliv og tilrettelegge for nye næringsetableringer.

Strategisk næringsplan, Eierstrategi og Reiselivsstrategien gir overordnede føringer for vår oppgave, samtidig som vi har formet dette i et eget strategidokument.

Vi mottar årlig et oppdragsbrev fra vår eier og denne omsettes i en handlingsplan.

Ledende distributør for retailbutikker

AssistCo

AssistCo er en ledende distributør av varer til retailbutikker-og kjeder i Skandinavia og Europa. Medvåre integrerte digitale logistikkløsninger, automatisert lager på over 4500 kvm og lokale ognasjonale transportavtaler, er vi i stand til å distribuere Hummel, Assist og CEP til kunder 365 dager iåret. Assist, vår egen merkevare innen sportsmedisin-og treningstilbehør. Vi produserer flere avproduktene våre fra dette sortimentet i Norge–på våre lokaler på Rjukan.Vi har hovedkontor på Rjukan i Telemark, med avdelinger i Oslo, Bergen og Trondheim. Vi er alltidpåutkikk etter nye muligheter for å utvide vår virksomhet.

La deg friste!

Mathuset Eyde

Mathuset Eyde er ett komplett mathus som leverer alt fra kaker og bakst, til catering, 7-retters middager og kokk på hytta.vi er sertifisert håndverksbakeri av konditorbransjens Landsforening og produserer alle våre varer selv. Vi er også miljøfyrtårnsertifisert, og jobber kontinuerlig med å redusere vårt klima-fotavtrykk.

Vi gjør det umulige, mulig!

Tinn kommune

Tinn skal være en framtidsrettet kommune og vi ønsker å prioritere tiltak som videreutvikler kommunens service. Kommune har et meget godt tjenestetilbud som vi ønsker å videreføre og styrke.

Kommuneorganisasjonen er en såkalt ”to-nivå” kommune der ansvar, myndighet og praktisk arbeidet knyttet til daglig drift ligger i den enkelte enhet.

Kommuneorganisasjonen har rundt 500 årsverk. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke ledig stilling hos oss, uavhengig av kjønn, etnisitet, religion og livssyn eller funksjonsnedsettelse. Tinn kommune er en IA-virksomhet.

Systematisk, strukturert, effektivt og målrettet innovasjonsarbeid i smått og stort

Tinkr

Alle kunder er forskjellige. Noen har lang erfaring med innovasjon, store budsjetter og høy kompetanse, mens andre er i starten av sitt innovasjonsarbeid. Alle ønsker de økt verdi av sitt innovasjonsarbeid, men hva de trenger bistand til er ulikt. Tinkr kan lede kreative prosesser eller strukturere innovasjonsprosjekter, utvikle og bygge et innovasjonsteam eller bidra med små kompetansemoduler. Vi kan også analysere organisasjonens innovasjonsevne basert på ISO-standarden for innovasjonsledelsessystem eller kjøre et innovasjonsledelsesprogram. Uansett hva vi gjør, skal du sitte igjen med økt kompetanse på innovasjon i tillegg til faktisk verdi fra innovasjonsarbeidet.