Bransjer

Håndverkere og entreprenører

Byggentreprenør med stolte tradisjoner

A-Å Entreprenør

A til Å Entreprenør er en byggentreprenør med stolte tradisjoner. Vi utfører byggeoppdrag i hovedsak i den øvre delen av Telemark. Vi holder til på Rjukan i Tinn Kommune. Vårt hovedmål i enhver byggesak er å levere prosjektet til riktig pris, til riktig tid, med god kvalitet og uten skader eller uhell.

En av de mest erfarne entreprenør bedrifter i distriktet

Brødrene Alseth

Brødrene Alseth AS er en av de mest erfarne entreprenør bedrifter i distriktet. Vi kombinerer denne erfaringen med godt kvalifiserte ansatte og en moderne maskinpark. Det gjør oss istand til å levere alle våre oppdrag med toppkvalitet, til avtalt tid og innenfor avtalt pris.Brødrene Alseth AS skal være en fleksibel og kvalitetsbevisst entreprenør med stor tilgjengelighet innenfor anleggssektoren i Østlandsområdet.

Vi garanterer kvalitet

Rjukan VVS og Elektro

Rjukan VVS & Elektro AS holder til på industriområdet på Rjukan og kan tilby komplett tjeneste innen VVS og Elektro. Vi har også gode samarbeidspartnere slik at vi kan ta på oss entreprenøransvaret ved for eksempel ombygging av ditt bad.

Din lokale elektriker

Haukaas Elektro

Din lokale elektriker i Tinn kommune, vi tilbyr et bredt utvalg av elektrikertjenester for privatkunder, hytteeiere og bedriftskunder, vårt firma har fokus på faglig kunnskap og kvalitet i alle oppdrag vi utfører for våre kunder.