Folk

Velkommen til

Tinn Kommune

Bli kjent med

Amund

I Tinn er mulighetene mange for unge teknologi-spirer; som Amund Møster Haugen, som jobber som mekaniker hos Scana Skarpenord. På fritiden kjører han Telemarkski – hvor han konkurrerer mot verdenseliten.

Hils på

Kristin

Kristin Ek jobber hos Green Mountain; et at Norges største datafirmaer. Næringen er i rask vekst, og de nyter godt av Rjukans tilgang på ren, grønn vannkraft.

Møt

Mia

Mia Ytterbøl og mannen er innflyttere til Tinn Kommune, og sammen har de skapt sin egen arbeidsplass; Rjukan Interiørsenter AS.  Mulighetene er mange i et stort distrikt med mange turister.

Si hei til

Torbjørn

Torbjørn Brekka jobber i Brødrene Alseth; en moderne og fremtidsrettet entreprenørbedrift med oppdrag både i- og utenfor kommunen. På fritiden benytter han og familien seg av langrennsløypene i både skog og på høyfjellet.

Bli kjent med

Vicky

Vicky Margetts jobber som leder for privatmarkedet i Tinn Sparebank; en solid bedrift som jobber for lokalsamfunnet. Utvikling og karriere står høyt hos Vicky, i tillegg til familietid og nærhet til naturen.

Hils på

Ingebjørg

Fjellbonden og budeia Ingebjørg driver med reiseliv, og trives med det praktiske arbeidet på gården. På fritiden bruker Ingebjørg tiden sin på organisering og frivillig arbeid sammen med barn og ungdom ute i naturen.

Si hei til

Sigve

Biologen Sigve Reiso flyttet til Tessungdalen i Tinn for 15 år siden, og pendler i dag mellom vill og vakker natur på Hardangervidda, og en faglig, spennende jobb i hovedstaden.

Møt

Geir Andres

Geir Andres jobber med byggeplassledelse i entreprenørfirmaet A til Å. Firmaet er samarbeidspartner for både offentlige- og private byggherrer.